Sherlock

Sherlock Holmes og doktor Watson kom busende inn til livet mitt når jeg var tolv, og ble en del av min barndom for alltid. Jeg leste under dyna med lommelykt fordi lyset måtte slås av: mamma mente at jeg måtte sove på natta.

Men nå er det en ny Sherlock på TV! En oppdatert versjon er laget i Storbritannia (som forventet) av BBC (har dere merket at BBC er ofte et synonym med kvalitet?). Handlingen i den nye serien skjer i nåtid, og er morsom, spennende og stemningsfull remake av Arthur Conan Doyles klassiske romaner.

Det er trist at ikke mange nordmenn har et forhold til Sherlock, men jeg håper at dere får se og nytte muligheten til å bli bedre kjent med Sherlock Holmes og doktor Watson i dag :)

(Jeg personlig mener at Benedict Cumberbatch er en av de mest sjarmerende Sherlock-figurene så langt ).

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

Hosted by Cencit